RESTAURANT TEMPUS PÀDEL

Explora les nostres instal·lacions

Descobreix tot el que TEMPUS Pàdel Club pot oferir-te: clica aquí i explora les nostres instal·lacions de primera classe.

Un Espai Gastronòmic Incomparable

Experimenta la combinació perfecta de sabor i relaxació al nostre Bar/Restaurant de TEMPUS Pàdel Club, situat a Polinyà. Un lloc on la gastronomia i l’esport es fusionen, oferint-te una experiència única tant per a jugadors com per a visitants. La nostra terrassa exterior, amb vistes a les pistes, és l’espai ideal per gaudir d’un ambient tranquil i acollidor.

Gastronomia de qualitat i variada

El nostre Bar/Restaurant ofereix una àmplia varietat de plats, des de cuina local fins a opcions internacionals, tot preparat amb ingredients frescos i de qualitat.

  • Menús per a tots: Amb opcions per a totes les preferències, incloent-hi plats saludables, vegetarians i per a nens, ens assegurem que tots els nostres clients gaudeixin d’una experiència culinària memorable.
  • Gaudeix de la nostra selecció de plats a la brasa: Oferim una variada selecció de plats a la brasa. Carns i verdures cuinades a la brasa per donar aquest toc clàssic i deliciós que tots gaudim. Una opció perfecta per a un àpat gustós i senzill.

Un entorn ideal per socialitzar

  • Terrassa exterior: Gaudeix de les nostres instal·lacions a l’aire lliure amb una vista privilegiada de les pistes de pàdel. La terrassa és perfecta per a prendre un refrigeri després d’un partit o simplement per relaxar-se amb amics i família.
  • Atmosfera relaxada: Amb un disseny pensat per a la comoditat, el nostre Bar/Restaurant és el lloc perfecte per desconnectar, reunir-se i crear moments especials.

Visita’ns després del joc

  • Siguis jugador o visitant, et convidem a passar pel nostre Bar/Restaurant. No hi ha millor manera de completar la teva visita a TEMPUS Pàdel Club que amb una experiència gastronòmica excepcional.

Al TEMPUS Pàdel Club, cada moment passat en el nostre Bar/Restaurant afegeix al plaer de la teva experiència esportiva. Descobreix els sabors que hem preparat per a tu i deixa’t seduir per l’entorn únic que només TEMPUS pot oferir.

Bar Tempus pàdel
Brasa Tempus

Serveis addicionals

  • Esdeveniments i celebracions: El nostre Bar/Restaurant està disponible per a acollir esdeveniments privats, celebracions i reunions, oferint un servei personalitzat per a fer de cada ocasió una experiència memorable.
  • Snacks i refrescos: Per als que busquen una opció ràpida, oferim una varietat de snacks i begudes per a gaudir a qualsevol hora del dia.

La millor manera de completar la teva experiència a TEMPUS

  • Després d’una partida de pàdel, no hi ha res millor que relaxar-se i gaudir de la bona cuina. Visita’ns i deixa que els nostres plats parlin per si mateixos, mentre t’endinses en l’ambient únic que només TEMPUS Pàdel Club pot oferir.

A TEMPUS Pàdel Club, cada visita al nostre Bar/Restaurant afegeix una dimensió extra al teu dia de pàdel. Gaudeix de la nostra hospitalitat, sabors exquisits i vistes increïbles, tot en un sol lloc.

Restaurant Tempus
Celebracions Tempus
Bar Tempus
Menjar restaurant Tempus