Sobre nosaltres

La nostra filosofia

Benvinguts a TEMPUS Pàdel Club, un espai únic on la passió pel pàdel i la comunitat es fusionen. Situats en el cor de Polinyà, som més que un club de pàdel; som un moviment dedicat a redefinir l’experiència esportiva.

TEMPUS Pàdel Club va néixer amb una visió clara: crear un espai on no només es jugui a pàdel, sinó on també es forgin relacions duradores. Creiem que el pàdel és més que un esport; és una oportunitat per connectar amb altres, compartir experiències i construir una comunitat forta i unida.

El nostre compromís és oferir una experiència de pàdel de primera classe en un entorn acollidor i inclusiu. Amb instal·lacions d’alta qualitat, programes per a totes les edats i nivells, i un calendari ple d’esdeveniments socials i tornejos, TEMPUS és el lloc on els jugadors venen per millorar, competir i sobretot, gaudir.

TEMPUS Pàdel Club està en constant evolució, i tu pots ser part d’aquesta emocionant trajectòria. Volem escoltar les teves idees i suggeriments per fer de TEMPUS un lloc encara millor. Ajuda’ns a construir aquesta comunitat, on cada membre contribueix al creixement col·lectiu.

T’animes a formar part de la nostra història? Siguis un novell en el món del pàdel o un veterà de la pista, a TEMPUS hi ha un lloc per a tu. Vine, coneix-nos i descobreix per què TEMPUS Pàdel Club és més que un club, és una família.

Equip Tempus padel

L’EQUIP

ALBERT GARCÍA

ALBERT GARCÍA

Administrador

GONZALO DE BALANZÓ

GONZALO DE BALANZÓ

Administrador

EDU MEDINA

EDU MEDINA

Entrenador

JORDI COLOM

JORDI COLOM

Entrenador

ISABEL ABELLÁN

ISABEL ABELLÁN

Personal manteniment

JESSICA MARTÍN

JESSICA MARTÍN

Coordinadora Bar / Restaurant

LUANA CELSA

LUANA CELSA

Personal Bar / Restaurant

Reviews

TESTIMONIS DELS NOSTRES JUGADORS

Excel·lents instal·lacions i pistes ben cuidades, ideals per jugadors de tots els nivells. Ofereixen un entorn còmode i segur, amb il·luminació ideal per a partits nocturns. El personal és amable i professional, fent d’aquest club una opció perfecta per gaudir del pàdel a l’aire lliure.

– Marc

El lloc, els espais oberts i el contrast de colors de les pistes i les zones enjardinades conviden a desconnectar de la jornada laboral i gaudir d’una partida de pàdel amb amics. A més, tenen una zona de bar molt agradable on recuperar forces en acabar de jugar. Un 10!!!

– Òscar Vergés